Selecteer een pagina

Master Builders Solutions

Betonreparatie – Waterdichting – Vloeren

Master Builders Solutions is een wereldwijd handelsmerk van geavanceerde chemische oplossingen voor de bouw. Oplossingen toegespitst op voegafdichting, waterdichting, herstellen en beschermen van beton, toeslagmaterialen voor beton en zowel decoratieve als industriële vloersystemen en grouts voor onshore en offshore windturbines. Kortom, een compleet assortiment bouwchemie dat voortbouwt op ruim 100 jaar ervaring in de bouwsector.

Master Builders Solutions staat staat bekend om haar innovatiekracht. Dankzij de wereldwijde technologie van Master Builder Solutions en onze grondige kennis van de plaatselijke bouwwensen, ontwikkelen wij innovaties die zowel duurzaamheid als efficiëntie in de bouw stimuleren.

Wij werken samen met door ons nauwkeurig geselecteerde en opgeleide applicateurs, om een goede uitvoering te garanderen.

Master Builders Solutions biedt oplossingen voor:

Reparatie en bescherming van betonconstructies

MasterEmaco reparatiemortels herstellen betonconstructies tot originele sterkte, voorkomen verdere schade en verlengen de levensduur ervan. Veel van onze snel uithardende betonreparatiemortels, giet- en egalisatiemortels kunnen bij lage temperaturen, en zelfs bij vriestemperaturen, worden toegepast waardoor betonherstellingen ook ’s nachts kunnen worden uitgevoerd. MasterEmaco reparatiemortels kunnen worden ingezet voor structurele en niet-structurele betonreparaties voor gebruik in verkeerszones, verticale toepassingen en betonherstelling boven het hoofd.

Het MasterProtect-gamma omvat een reeks hoogwaardige waterafstotende producten, elastomeren, carbonatatieremmende en chemisch resistente coatings voor kathodische bescherming die de effecten van verwering, milieuvervuilende stoffen en corrosieve elementen verhinderen. Kathodische bescherming van beton wordt eveneens geboden met een speciale serie corrosie inhibitors die zijn ontwikkeld om in het beton door te dringen en corrosie direct op de wapening tegen te gaan.

Waterdichting

Het MasterSeal assortiment waterdichtingsproducten is ontwikkeld om waterlekkages en vochtindringing bij allerlei constructies zoals industrielocaties, leidingen en ondergrondse constructies duurzaam te verhinderen. Waterbeheer wordt alsmaar complexer, de concentraties agressieve chemicaliën in afvalwater nemen toe waardoor afvalwateropvangbekkens blootgesteld worden aan deze chemische agressie. MasterSeal biedt oplossingen om deze opvangbekkens tegen deze chemische aanvallen duurzaam te beschermen.

Constructiestabilisering

Onze MasterFlow aangietmortels zijn speciaal ontwikkeld voor hoge sterkte constructiestabilisering.  Naast gietmortels voor windturbines, speciaal ontwikkeld voor het aangieten van windturbineinstallaties aan land en op zee,  bieden wij cementgebonden en epoxy precisiegietmortels specifiek ontworpen voor het aangieten van gaten en leidingen, chemische verankering, precisie-uitlijning van machines en overige elementen.

Hoog chemisch resistente vloeren

Vloeren in de chemische industrie hebben heel wat te verduren. Deze vloeren worden blootgesteld aan een breed spectrum aan chemicaliën. Op zones met hoge kans op lekken of morsen van gevaarlijke chemische stoffen is de slipvastheid van de vloer belangrijk. De Ucrete industrievloer van Master Builder Solutions speelt in op deze specifieke eisen. Deze vloeistofdichte naadloze vloeren bieden een uitstekende weerstand tegen zuren, alkaliën, vetten, oliën, oplosmiddelen en zoutoplossingen, hebben een excellente weerstand tegen zware mechanische belastingen en behouden hun stevigheid bij thermische belastingen tot 130°C.

Ucrete industrievloeren bieden een reeks oppervlakteprofielen van gladde textuur tot uiterst gestructureerde textuur zodat de veiligheid in alle omstandigheden wordt gewaarborgd.

In de zones waar er met organische poeders, oplosmiddelen of gassen wordt gewerkt bestaat een reëel risico op explosie. De antistatische en geleidende Ucrete industrievloeren bieden weerstand tegen chemische stoffen en oplosmiddelen en garanderen dat de statische elektriciteit onder controle wordt gehouden.

Rendement

Slimme en effectieve oplossingen voor het onderhoud van uw productielocatie zonder tijd- of geldverlies.

Volg ons op LinkedIn

Onze kracht

De beste kwaliteit in betonherstellingen

Ucrete hoog chemisch resistente vloeistofdichte industrievloeren

Duurzame waterdichting voor effectief waterbeheer

Master Builders Solutions Nederland B.V.

Karolusstraat 2
4900 AC Oosterhout

E-mail | Website

T +31 (0)162 476 660

Bedrijfsinformatie

Branche: onderhoud, infrastructuur

Bedrijfsactiviteiten

Soorten werkzaamheden: Waterdichting, voegafdichting, betonreparatie en -bescherming, gietmortels, industrievloeren, decoratieve vloeren, parkeergaragevloeren

Certificering: ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015

Bedrijfsmissie

Missie: Geavanceerde chemische oplossingen voor bouw, onderhoud, herstel en renovatie van constructies.

Master Builder Solutions
Karolusstraat 2
4900 AC Oosterhout