Selecteer een pagina

DENIOS B.V.

Het adequaat omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal voor de veiligheid van bedrijven, hun medewerkers en het milieu. DENIOS kent de risico’s, weet hoe deze vermeden kunnen worden en heeft hiervoor de juiste producten in huis. Ons werk is maatwerk: wij voeren risico-inventarisaties uit, stellen adviezen op en implementeren oplossingen, inclusief gebruiksinstructies en trainingen. Met vijftien specialismen en een programma van ruim 7.500 producten, heeft DENIOS een oplossing voor elke situatie. Daarbij doen wij geen concessies aan de kwaliteit: wie kiest voor DENIOS, kiest voor zekerheid. DENIOS: marktleider in veilig werken met gevaarlijke stoffen.

DENIOS: Veilig werken met gevaarlijke stoffen

Het veilig werken met gevaarlijke stoffen zit DENIOS in de genen. DENIOS is opgericht in 1986 door een groep ingenieurs na een verwoestende brand bij een chemieconcern in Basel. Hun missie: ervoor zorgen dat gevaarlijke stoffen geen risico vormen voor mens, bedrijf of milieu. Daarvoor ontwikkelden zij een groot aantal middelen en methoden. Met 600 medewerkers op meer dan 20 locaties in Europa, USA en Azië, is DENIOS inmiddels uitgegroeid tot marktleider. Onze vijftien specialismen en ruim 7.500 hoogwaardige producten bieden een oplossing voor elke situatie.

DENIOS staat garant voor producten van hoge kwaliteit, snelle levering en vakkundig advies. Dat geldt van het kleinste onderdeel tot een totaalaanpak, inclusief service en onderhoud. Wij kennen de risico’s van werken met gevaarlijke stoffen en weten precies hoe u deze kunt vermijden. Wij voeren risico-inventarisaties uit, stellen adviezen op en implementeren oplossingen, inclusief service en eventueel onderhoud en training.

Opslag van gevaarlijke stoffen

Handeling van gevaarlijke stoffen

SpillGuard

DENIOS Connect

Highlights

360° Veiligheid

Innovatieve lekdetectiesysteem SpillGuard

Brochures en informatie

360° of Safety

Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers. Door uw kennis van de praktijk in de onderneming te combineren met onze specialistische deskundigheid, kunnen wij steeds de meest veilige en duurzame oplossing aanbieden. Onze ‘360° of Safety’-methodiek garandeert dat alle relevante inzichten worden meegenomen: die van de gebruiker, maar ook van de inkoper, de facilitair manager en de veiligheidsadviseur. Samen realiseren we het beste resultaat.

Innoveren en standaardiseren

Als pionier én innovator op het gebied van bedrijfsmatige milieu- en arbobescherming ontwikkelen wij ook nieuwe oplossingen. Ons doel: bedrijven, hun medewerkers en het milieu nóg beter beschermen. Door te streven naar standaardisatie, combineren wij kwaliteit met functionaliteit en betaalbaarheid. Vanzelfsprekend voldoen al onze producten aan de Europese normen en eisen. Ze worden gecertificeerd door gerenommeerde instanties. Wij produceren voornamelijk in eigen beheer. Indien nodig aangevuld met hoogwaardige producten van derden. Zo biedt DENIOS altijd een totaaloplossing.

Onze kennis delen wij graag

DENIOS rekent het, als marktleider, tot haar verantwoordelijkheid om kennis te delen. Dat doen we in persoonlijke gesprekken, maar ook via lezingen of onze website Denios.nl. Hier vindt u whitepapers, brochures en informatie over wet- en regelgeving. Wilt u meer weten? Kijk op Denios.nl of neem contact met ons op. Ons team helpt u graag verder!

DENIOS B.V.

Christiaan Huijgensweg 4
2408 AJ Alphen aan den Rijn

E-mail | Website

T +311 72 50 64 66

Denios B.V.

Christiaan Huijgensweg 4
2408 AJ Alphen aan den Rijn