Selecteer een pagina

eWorks

Voor een sterker veiligheidsbewustzijn

eWorks helpt bedrijven met leermiddelen en safety app die de veiligheidscultuur in je bedrijf versterken. Onze oplossingen rond SHE&Q bevatten onder andere e-learnings (toolboxen), interactieve toolboxmeetings en een safety app voor een veiliger werkplek en om veiliger gedrag te bewerkstelligen. Een stap maken op de Safety Culture Ladder? (veiligheidsladder) Zet onze oplossingen in om betrokkenheid van medewerkers te verhogen en hen te verleiden tot veilig gedrag.

Met ervaren experts op het gebied van gedragsbeïnvloeding zorgen we voor een veilige omgeving waar je fouten mág en kán maken en waar je leert van uitgebreide feedback. Met innovatieve leermiddelen geef je continu en op verschillende manieren aandacht aan veiligheid, vergroot je veiligheidsbewustzijn op de werkvloer en zorg je voor gedragsverandering. Samen tillen we de veiligheidscultuur naar een hoger plan.

Help je collega’s met onze oplossingen zodat ze veilig aan de slag gaan. Denk aan:

  • Online (e-learning) toolboxen. Klaar om te gebruiken, zelf aan te passen en een prima gereedschap om kennis nog eens onder de aandacht te brengen voordat je aan de slag gaat.
  • Interactieve toolboxen om zelf te geven. Met tips voor het stimuleren van een actieve houding en betrokkenheid van alle deelnemers.
  • Een safety app waarmee melden en vragen stellen wel heel makkelijk wordt. Deel je (veiligheids) instructies en handleidingen en bied digitale formulieren aan.
  • Hulp bij implementatie. Hoe zorg je voor duurzaam gebruik? Hoe zorgen we dat we ook echt de stap naar een verbeterde veiligheidscultuur gaan maken?
  • Oplossingen voor veiligheidscampagnes zoals het TNO bordspel, de Safety Escape Truck of de 360 VR-omgeving op je eigen telefoon.

Onze oplossingen bieden heldere inzichten, houden mensen betrokken en zijn perfect te combineren. Direct klaar voor gebruik en aanpasbaar aan jouw wensen. Neem contact op en we helpen je graag met meer informatie en een gratis demo.

Oplossingen van eWorks

Meer informatie

DateToCare safety app

Interactieve toolboxmeetings

E-learning

eWorks

Witte Kruislaan 6
1217 AP Hilversum

E-mail | Website

T +31 (0)85 018 5247

Bedrijfsinformatie

BrancheOpleidingen en Veiligheid
Aantal medewerkers: 5 – 10

eWorks is onderdeel van Meemaken B.V.

Bedrijfsactiviteiten
Soort werkzaamheden Verzorgen van leermiddelen en een app die de veiligheidscultuur in een bedrijf verbeteren.
Specialisaties Toolbox meetings
E-learning
Training & toetsing,
DareToCare safety app
Safety awareness campagnes.
Bedrijfsmissie
Missie
eWorks waarborgt een risicobewuste veiligheidscultuur met behulp van leermiddelen voor gezondheid, veiligheid en milieu.
Filosofie
Verleiden tot leren en veilig gedrag door drempels weg te nemen. Maak informatie en instructies interactief, interessant en toegankelijk. Maak het doen van checklist makkelijk en snel. Neem weerstand weg, zo help je collega’s om hun verantwoordelijkheid te nemen.
Downloads

eWorks

Witte Kruislaan 6
1217 AP Hilversum
Nederland