Selecteer een pagina

Ketting & Zn B.V.

Metaalhandel

Metaalhandel Ketting startte in 1959 als bescheiden éénmanszaak met de inzameling van oude metalen in het dorp Pernis en groeide in de jaren daarna uit tot kleinschalig familiebedrijf. In de moeilijke jaren tachtig verhuisde de onderneming naar een industrieterrein, waar het kon uitgroeien tot het huidige moderne, middelgrote metaalrecyclingbedrijf. Deze geschiedenis leert, dat vakkennis en vakbekwaamheid traditioneel aanwezig zijn in het bedrijf.

Overleven in de snel professioneler wordende metaalrecycling branche vergt echter meer. Het op de voet volgen van de ontwikkelingen, inzet van geavanceerde apparatuur voor behandeling van schroot en continue aandacht voor milieu bij opslag en verwerking zijn een noodzaak voor ons bedrijf en onze klanten. Door in het afgelopen decennium onophoudelijk te investeren in dergelijke faciliteiten, beschikken wij nu over eigentijdse opslag- en bewerkingsmogelijkheden, milieutechnisch verantwoorde procedures en alle gewenste transport- en milieuvergunningen.

Deze aanpak zal in de toekomst zeker worden voortgezet, wat het onze groeiende klantenkring mogelijk maakt om vrijwel alle soorten en vormen van schroot aan te leveren en deze zowel milieutechnisch als economisch verantwoord te laten verwerken. Onze flexibele organisatie en persoonlijke aanpak garanderen een snelle en efficiënte afwikkeling van uw zaken.

Sterke partner

Onze infrastructuur en vakkennis maken de behandeling van grote partijen en objecten mogelijk. Het is de combinatie van deze sterke punten die Metaalhandel Ketting tot uw professionele en betrouwbare partner maakt voor de behandeling van schroot.

Locatie en bereikbaarheid

Belangrijke, bijkomende voordelen voor bedrijf en klant zijn de locatie en ligging van Metaalhandel Ketting. Gelegen in het hart van de Rotterdamse haven, biedt het 10.000 m² grote bedrijfsterrein ruime mogelijkheden voor opslag en bewerking. Het terrein is direct gelegen aan de Nieuwe Maas en is voorzien van twee kades met een totale lengte van meer dan 200 meter, met een diepgang ter plaatse van tenminste 3,25 m. Door deze gunstige ligging is ons bedrijf over het water uitstekend te bereiken en is het mogelijk om grote partijen schroot direct per schip aan te voeren. Daarnaast is de bereikbaarheid over de weg zeker zo gunstig. Gelegen op de zuidoever, naast de ingang van de Beneluxtunnel, zijn de opritten naar snelwegen in alle richtingen binnen enkele minuten te bereiken.

10.000 m2

eigen terrein ruime mogelijkheden voor opslag en bewerking

200 meter

totale lengte van de 2 kades aan de Nieuwe Maas

5 minuten

vanaf de op- en afritten van de snelweg

Ketting & Zn B.V.

Metaalhandel

Bakkersoordsekade 4/16
3195 GN Pernis Rt

E-mail | Website

Postbus 674
3195 ZH Pernis RT
T +31 10 416 92 96
F +31 10 416 78 81

Bedrijfsinformatie

Metaalhandel W. Ketting & Zn. B.V. is lid van de Metaal Recycling Federatie

Branche: Metaalrecycling bedrijf
Missie: Naast een persoonlijke aanpak en een snelle en efficiënte afwikkeling van uw zaken zijn het op de voet volgen van de ontwikkelingen, het inzetten van geavanceerde apparatuur en de continue aandacht voor milieu sterke punten die ons tot professionele en betrouwbare partner maakt voor de behandeling van uw schroot.

Bedrijfsactiviteiten
Activiteiten: De inkoop van vrijwel alle gebruikte ferro- en non-ferrometalen, afkomstig van bedrijven en particulieren,  het groeperen, sorteren en bewerken van deze materialen en de uiteindelijke verkoop aan industriële afnemers voor hergebruik, vormen onze kernactiviteiten.
Bedrijfsvisie
Visie: Wie zijn wij en waar staan wij voor? Metaalhandel Ketting startte in 1959 als bescheiden éénmanszaak met de inzameling van oude metalen in het dorp Pernis en groeide in de jaren daarna uit tot kleinschalig familiebedrijf. In de moeilijke jaren tachtig verhuisde de onderneming naar een industrieterrein, waar het kon uitgroeien tot het huidige moderne, middelgrote metaalrecyclingbedrijf.

Deze geschiedenis toont aan, dat vakkennis en vakbekwaamheid traditioneel aanwezig zijn in het bedrijf. Overleven in de snel professioneler wordende metaalrecycling branche vergt echter meer.

Download

Ketting Metaalhandel