Selecteer een pagina

Koninklijke PBNA

Koninklijke PBNA, de grootste in VCA & SOG examens

Koninklijke PBNA is een onafhankelijk examenbureau en marktleider op het gebied van VCA & SOG-examens en IECEx persoonscertificering. PBNA is vanaf de start van het VCA-stelsel betrokken bij de VCA-examens en heeft meer dan 900.000 VCA-diploma’s verstrekt. Wij bieden ca. 5.000 examenmomenten aan voor OPEN inschrijving in 50 plaatsen met startgarantie. Met onze tablets nemen we desgewenst ook examens af op locatie van de opdrachtgever. Alle examens worden digitaal afgenomen.

Slimme oplossingen in wat wij doen

Inloopexamens dichtbij met startgarantie

Onze inloopexamens gaan altijd door ongeacht het aantal deelnemers, en met 50 locaties in Nederland is er altijd een inloopexamen bij u in de buurt.

Digitaal pasje

Om de beste dienstverlening te kunnen blijven garanderen volgen wij actief de ontwikkelingen binnen het kennisgebied van veilig werken op de voet. Zo geven wij bijvoorbeeld digitale pasjes uit met een link naar het Centraal Diploma register voor VCA. Een snelle en betrouwbare controle dus aan de poort.

Examens op uw bedrijf

We nemen met onze tablets examens af op uw locatie op het door u gewenste moment nadat een cursus is afgerond. Aanvragen van dergelijke incompany examens doet u via uw eigen bestelomgeving bij PBNA. Het klantenportal is zo ingericht dat u snel en eenvoudig uw examen kunt aanvragen. 

VCA proefexamens

Als voorbereiding op het echte examen kunt u realistisch oefenen met onze online proefexamens. Zowel qua opmaak van het examen als ook van de diversiteit aan vragen en vraagsoorten. Na het maken van een proefexamen kan de kandidaat teugkijken op vraagniveau naar de fouten en wordt er een studieadvies gegeven. De proefexamens zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en (vanaf maart 2019) ook in het Pools.

Lesmateriaal en zelfstudie

Ons VCA-lesboek is uitstekend geschikt voor zelfstudie of in contactonderwijs. Het boek is voorzien van kleurrijke cartoons, veel oefeningen en duidelijke teksten. Ieder onderwerp in 2 pagina’s compleet en compact behandeld. Het lesmateriaal wordt jaarlijks aangepast aan de actuele exameneisen.

Direct de uitslag

Direct na het examen krijgt de kandidaat de voorlopige uitslag. Daags na het examen volgt het diploma. Digitale pasje en opname in het Centraal Diploma register.

Wij staan voor u klaar

Het team van PBNA is er voor uw vragen en denkt graag mee. Als het gaat om grote projecten en vraagstukken die specifieke aandacht vragen kunt u een afspraak maken met onze salesafdeling.

Highlights

Examens in veel EU-talen op 50 locaties door het gehele land met startgarantie

Kandidaten weten direct of ze geslaagd zijn

Lesmateriaal van PBNA als beste gewaardeerd

Koninklijke PBNA

H.A. Lorentzstraat 1a
3331 EE Zwijndrecht

E-mail | Website

Postbus 68
3330 AB Zwijndrecht
T +31 (0)78 625 38 89

Bedrijfsinformatie

Branche: Opleiding & examens
Aantal vestigingen: 1 hoofdvestiging + 50 examenlocaties
Aantal medewerkers: 20

Bedrijfsactiviteiten

PBNA examineert de volgende kennisgebieden: VCA, SOG, ATEX & IECEx, NEN 3140, Logistiek, Middelbaar Gasmeetkundige Zeecontainers (MGK), Middelbare veiligheidskunde (MVK & HVK), Steigerbouw, Rigging & Slinging, Socket Termination en Logistiek.

Specialisatie

Koninklijke PBNA is de deskundige specialist in: “Het onafhankelijk en betrouwbaar vaststellen van het kennis- en competentieniveau bij individuele professionals en werknemers van ondernemingen en overheidsorganisaties door het ontwikkelen en uitvoeren van examens” met als resultaat een waardevol en waardevast diploma of certificaat.

Koninklijke PBNA