Selecteer een pagina

Langkamp Technology B.V.

Temperatuurmeettechniek

Langkamp Technology B.V. Temperatuurmeettechniek is gespecialiseerd in industriële temperatuurmetingen. Wij zijn producent en leverancier van temperatuurvoelers, zowel thermokoppels als weerstandsthermometers. Voor elk gewenste temperatuurmeting kunnen wij, in samenspraak met u, een sensor ontwikkelen, zowel in seriematige productie als voor individuele hoogwaardige sensorontwikkeling en specials.

Specifiek voor industrieën zoals de Chemie en Petrochemie produceren en leveren wij explosieveilige ATEX gecertificeerde temperatuursensoren, waarbij veel klant specifieke opties mogelijk zijn. Voor de Scheepvaart hebben wij temperatuurvoelers met DNV-GL keur in ons programma.

Naast de productie van sensoren vertegenwoordigen wij het fabricaat INOR omtrent o.a. temperatuurtransmitters. Daarnaast leveren wij diverse soorten thermokoppel- en compensatiekabel, veelal direct uit voorraad.

Met onze ruime kennis van en jarenlange ervaring met temperatuurmetingen, tezamen met de verscheidenheid aan individuele componenten, kunnen wij voor uw temperatuurmeting een geschikte oplossing bieden.

Ons leveringsprogramma biedt oplossingen voor temperatuurmetingen van -200 ºC tot 2300 ºC, voor vrijwel alle industrieën. Voor omgevingen waar explosiegevaar heerst leveren wij explosieveilige ATEX gecertificeerde temperatuursensoren, met Ex i, Ex d of Ex e goedkeur. Specifiek voor de Scheepvaart produceren wij series sensoren in overeenstemming met de richtlijnen voor de sector, met DNV-GL goedkeur. Wij gebruiken de gangbare thermo- en weerstandselementen zoals TC type K, J, S, Pt100, Pt500, NTC, PTC etc,

Langkamp Technology is deel van de Günther Temperature Group. Binnen de Groep produceren wij een voltallig aanbod temperatuurvoelers (thermokoppels en weerstandsthermometers). Daarnaast leveren wij temperatuur gerelateerde producten zoals transmitters/signaalomvormers (fabricaat INOR), thermokoppelkabel, compensatiekabel, indicators en meetinstrumentatie. De kabel is vaak direct uit voorraad leverbaar.

U vindt bij ons een compleet aanbod producten voor uw temperatuurmeting, deskundig advies en aanvullende diensten zoals voorraadhouding, klant specifieke etikettering en verpakking. Graag zijn wij u tot dienst.

Specialist...

…op het gebied van temperatuurmetingen. Met onze extensieve kennis en ervaring komen we samen met u tot een geschikte oplossing.

Producent...

…van temperatuursensoren. Wij hebben een eigen productie van temperatuurvoelers binnen de internationale Günther GmbH Temperature Group, waar wij deel van uitmaken.

Leverancier...

…van aanvullende aan temperatuur gerelateerde producten zoals transmitters/signaalomvormers, thermokoppelkabel, compensatiekabel, indicators en meetinstrumentatie.

Langkamp Technologie B.V.

Molenvliet 22
3961 MV Wijk bij Duurstede

E-mail | Website

Telefoon 0343-595410

Langkamp Technologie B.V.