Selecteer een pagina

Logisticon Water Treatment b.v.

Logisticon Verhuur b.v.

Mobile water rental solutions

Hoogste betrouwbaarheid en beschikbaarheid in waterbehandeling

Logisticon Water Treatment levert modulair uitbreidbare waterzuiveringsinstallaties voor waterhergebruik, proceswaterbehandeling, ketelvoedingswater, koelwater, afvalwaterzuivering tot drinkwaterbereiding. Deze worden in eigen fabriek gebouwd op een frame of in een container of tot grote en complete turn-key projecten in gebouwen. Alle installaties worden afgeleverd met een hoge mate van precisie en kwaliteit. Onze serviceafdeling kan deze installaties voor u onderhouden en eventueel ook bedienen. Vraag gerust naar de mogelijkheden van koop, huur, outsourcing (DBFO) en operationele lease van onze waterzuiveringen.

Door Logisticon te kiezen als partner bent u verzekerd van de hoogste mate van beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw installaties en snelst mogelijke 24/7 service die in deze branche te verkrijgen is. Neem contact met ons op en wij bewijzen u dit graag.

Modulair uitbreidbare waterzuiveringsinstallaties met de hoogste betrouwbaarheid

Met ervaring sinds 1988 bouwt Logisticon Water Treatment in eigen fabriek kwalitatief hoogstaande waterzuiveringsinstallaties. Deze worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd voor vele toepassingen: drinkwaterbereiding, proceswaterbehandeling, afvalwaterzuivering, koelwater, ketelvoedingswater en waterhergebruik. Zelf bouwen waarborgt kwaliteit en betekent flexibiliteit. Dit zijn naast onze uitgebreide kennis en uitstekende serviceorganisatie de voornaamste redenen waarom onze klanten voor Logisticon kiezen. Door Logisticon te kiezen als partner bent u verzekerd van de hoogste mate van beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw installaties en snelst mogelijke 24/7 service die in deze branche te verkrijgen is. Neem contact met ons op en wij bewijzen u dit graag.

Kleine en grote waterzuiveringsinstallaties

Het leveringsprogramma van Logisticon Water Treatment omvat kleine systemen, gebouwd op een frame of in een container, tot complete turn-key projecten. Of het nu gaat om kleine installaties van 1 m3/h of grote installaties van meer dan 2000 m3/h, alle installaties worden afgeleverd met een hoge mate van precisie en kwaliteit. Onze serviceafdeling kan deze installaties voor u onderhouden en eventueel ook bedienen. Vraag gerust naar de mogelijkheden van verkoop, verhuur, outsourcing (DBFO) en operationele lease van onze waterzuiveringen.

Engineering, constructie en montage in één hand

Uitgebreide kennis van onze medewerkers in een matrixorganisatie zorgt dat we voor uw project de juiste personen kunnen inschakelen. Wij maken voor u een compleet ontwerp of integreren delen in bestaande zuiveringen. Met disciplines op gebied van procesontwerp, werktuigbouw, elektro- en besturingstechniek, worden onze projecten tot in detail in 3D uitgewerkt. We benutten de operationele kennis van onze service- en verhuurafdeling om naast een scherpe prijs, de laagste Total Cost of Ownership (TCO) te onderbouwen.
De complete installatie wordt in onze eigen fabriek geconstrueerd, gemonteerd en getest. Dankzij onze eigen productieafdelingen voor staal, roestvast staal, kunststof en samenbouw, biedt Logisticon alle faciliteiten en toch maar één aanspreekpunt.

Innovatief met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu

Mede dankzij beschikbaarheid van onderdelen uit onze verhuurvloot, kunnen we tegen een aantrekkelijke prijs innovatieve oplossingen ontwikkelen en testen. Alleen of samen met anderen. Soms gebruikmakend van een bestaande techniek voor een nieuwe oplossing, een andere keer met een baanbrekend ontwerp dat we uitgebreid testen. Logisticon besteedt bij het ontwerp en de constructie zeer veel aandacht aan kwaliteit (ISO9001), veiligheid (QHSE en VCA**, NEN 1090) en natuurlijk milieu (ISO14001 en BRL K903).

Heldere analyse vooraf, zuiver resultaat gewaarborgd

Een grondige analyse van de kwalitatieve en kwantitatieve aspecten van het watersysteem is het vertrekpunt van onze projectaanpak. Daarna kunnen we met behulp van onderzoek in een laboratorium en een aanvullende pilot bepalen hoe de gewenste waterkwaliteit te bereiken is. U krijgt hiermee vooraf een duidelijk beeld of uw vraag met zekerheid wordt ingevuld. Het gevolg is dat u een deskundige oplossing krijgt aangeboden, waarbinnen de randvoorwaarden als planning, kwaliteit en garantie, bouw en budget zijn vastgelegd.

Uitgebreide keuze in technieken

Natuurlijk horen de conventionele technieken tot ons leveringspakket, maar wij beschikken ook over vernieuwende en innovatieve technieken. U kunt hierbij denken aan ultrafiltratie en nanofiltratie, luchtgespoelde omgekeerde osmose (AiRO), aerobe en anaerobe MBR, pertractie, EDI, EDR en membraandestillatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerking, onderzoek en innovatie

Om ook bij nieuwe projecten telkens de goede oplossing te kunnen creëren, werkt Logisticon nauw samen met kennisinstituten, ingenieursbureaus en studieburelen. Door deze samenwerking zijn wij in staat geregeld nieuwe technieken te testen en daarna in demonstratie de werking ervan aan te tonen. Dit gebeurt veelal door inzet van onderdelen vanuit onze verhuurvloot, waardoor het onderzoek goedkoop gehouden kan worden. Onze medewerkers scholen zich voortdurend bij om innovaties in ijltempo onder de knie te hebben en dus ook direct op aanvraag te kunnen leveren.

Ontwerp van waterzuivering op maat

Logisticon Waterbehandeling onderscheidt zich door het op maat toepassen van waterzuiverings- en productietechnieken. Het ontwerpproces wordt ondersteund met de meest recente 3D-teken en simulatie software. De waterzuiveringsprocessen kunnen indien gewenst op locatie getest worden met onze mobiele pilot- en demonstratie installaties.

Eigen productie

Als één van de weinige bedrijven in de waterbehandeling in Nederland heeft Logisticon eigen productiefaciliteiten waar alle installaties in staal, RVS en kunststof gemaakt kunnen worden. Snelheid, constante kwaliteit en flexibiliteit blijven hierdoor gewaarborgd.

Betrouwbare 24/7 proceswaterlevering voor Vynova in Geleen

100-200 m3/h gedemineraliseerd water voor BioMCN

Duurzame productie door waterhergebruik

Logisticon

Logisticon Water Treatment b.v.
Energieweg 2
2964 LE Groot-Ammers

E-mail | Website | Telefoon

Logisticon Verhuur b.v.
Mobile water rental solutions
Energieweg 2
2964 LE Groot-Ammers

E-mail | Website | Telefoon

Logisticon