Selecteer een pagina

Minimal Content

U kunt bij ons voor een breed scala aan disciplines terecht, bijvoorbeeld voor logo’s, huisstijlen, websites, brochures, jaarverslagen, magazines, folders, formulieren (ook interactieve), noem maar op.

In 1990 heeft Arjen de Fouw, na een jarenlange opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, zijn Bachelor grafische en typografische vormgeving behaald. In de vijf jaar daarna, bij een full service grafisch bedrijf, heeft hij zijn theoretische kennis in de praktijk kunnen brengen en zo direct een stevige, brede basis kunnen leggen.

Specialiteiten

U kunt bij ons voor een breed scala aan disciplines terecht, bijvoorbeeld voor logo’s, huisstijlen, websites, brochures, jaarverslagen, magazines, folders, formulieren (ook interactieve), noem maar op. Onze specialiteiten zijn:

Logo's

Het logo is het eerste herkenningspunt van een bedrijf of product. Het is de oorsprong, de fundering van de totale identiteit. Het gezicht.

Huisstijlen

Als het logo het gezicht is van een bedrijf of product, dan is de huisstijl de aankleding die ervoor zorgt dat je de gewenste identiteit uitdraagt.

Brochures

Een brochure is het visitekaartje, de etalage van het bedrijf. Wat voor het personeel het visitekaartje is, is de brochure voor het bedrijf of product.

Minimal Content

Wormerveerstraat 131
2547 XM Den Haag

E-mail | Website

T +31 (0)6 1443 71 76

Bedrijfsinformatie

Branche: Grafisch ontwerp

Bedrijfsactiviteiten
Productsoorten: U kunt bij ons voor een breed scala aan disciplines terecht, bijvoorbeeld voor logo’s, huisstijlen, websites, brochures, jaarverslagen, magazines, folders, formulieren (ook interactieve), noem maar op.

arjendefouw | grafisch ontwerp