Selecteer een pagina

Royaal Group

Royaal Group is ontstaan uit Royaal Security Services dat is opgericht op 1 januari 2005. Intussen hebben we vele jaren ervaring in de particuliere beveiligingsbranche en zijn we van een eenmansbedrijf uitgegroeid naar een organisatie met 210 enthousiaste ISPS Havenbeveiligers, Objectbeveiligers, Receptionistes, Evenementenbeveiligers, Brandwachten en Verkeersregelaars.

Deze groei hebben wij volgens onze opdrachtgevers en medewerkers mede te danken aan: ‘Een prettig dichtbij gevoel, laagdrempelige aanpak, gelijkwaardigheid en niet moeilijk doen.

Onze hoogwaardige en complete dienstverlening kent een integrale en klantvriendelijke werkwijze met persoonlijke aandacht. Door uw wensen en onze specialisaties samen te brengen realiseren wij een op maat gemaakte en kosten efficiënte beveiligingsoplossing en borgen we een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Beveilig uw havenfaciliteit met Royaal Group

Om de kans op beveiligingsincidenten zo klein mogelijk te houden, zijn er (inter) nationale regels voor beveiliging van toepassing in de havens. De toegang tot de havens en de grote goederenstromen vormen namelijk een kwetsbaar doelwit voor criminele activiteiten en terreur(dreiging). Royaal Group is specialist op het gebied van ISPS havenbeveiliging en is u graag van dienst om de beveiligingseisen te realiseren voor uw havenbedrijf.

Betrouwbaar en compleet

Met Royaal Group als erkend en gecertificeerd beveiligingsbedrijf haalt u jarenlange beveiligingsexpertise en betrouwbaarheid in huis. De complete beveiliging van uw havenfaciliteit is bij ons in goede handen. Erg belangrijk want het gaat om complexe regelgeving, een strikt toegangsbeleid en specifieke infrastructuur in de havens.

Onze gediplomeerde Havenbeveiligers worden met hun kennis en ervaring op de meest effectieve en efficiënte manier ingezet om uw havenfaciliteit optimaal te beveiligen, dit kan met vaste diensten en of inzet bij opschaling van de ISPS Security levels. 

Naast de periodieke VOG en Politiescreening voeren wij een Personal History Check uit bij onze medewerkers op basis van een werkgevers check over de laatste 5 jaar.

Ondersteuning en begeleiding bij uw havenbeveiligingsplan

Onze Port Facility Security Officer (PFSO) ondersteunt onze klanten bij het opstellen van het havenbeveiligingsplan (PFSP), de verplichte audits en bijbehorende risicoanalyses. Ook verzorgen wij de verplichte ISPS oefeningen waarbij wordt gekeken naar de reële scenario’s en wordt er geoefend op diverse risico onderdelen en de drie veiligheidsniveaus.

Opleiding en Training

Naast de opleiding voor onze eigen medewerkers doen wij dit ook voor onze klanten. Wij geven onder meer de opleiding Port Facility Security Officer (PFSO) en Awareness trainingen over de betekenis van de ISPS-code voor overige medewerkers in uw bedrijf, zodat ook zij weten wat relevant is in de dagelijkse praktijk en waarom deze regels nageleefd moeten worden om risico’s te voorkomen.

Technologie

Wij bieden onze klanten efficiënte beveiligingsoplossingen aan die bestaan uit  een combinatie van vakmensen, meldkamerdiensten, techniek en cameratoezicht.  

In de praktijk werkt dit uitstekend en kostenbesparend omdat een deel van de beveiligingsoplossing bestaat uit techniek en een ander deel uit de fysieke aanwezigheid van beveiligingspersoneel dat pas wordt ingeschakeld op het moment dat het echt noodzakelijk is. Zo worden er terreinen bewaakt met camera’s, is er toezicht vanuit de meldkamer en openen zij poorten en deuren op afstand.

Doeltreffend

Door de real time camerabeelden is er beter zicht op de actuele situatie waardoor er slimmer en doeltreffender wordt gereageerd. Bij calamiteiten is er een geverifieerd alarm waarbij direct Politie wordt ingeschakeld en de mobiele surveillancedienst die de lokale objectkennis bezit en fysieke toegang verleent.”

Ontzorgen

Royaal Group biedt een totaal pakket van havenbeveiligingsdiensten met ISPS gecertificeerde havenbeveiligers, ondersteuning van uw havenbeveiligingsplan, opleiding, training, technologie en specialisten. Daarbij denken wij mee over de beveiligingsaanpak en kunt u de complete uitwerking hiervan aan ons overlaten. Kortom ontzorgen in optima forma, zonder dat u daarvoor onnodige investeringen moet doen.

Royaal Group

Puntegaalstraat 115
3024EB Rotterdam

E-mail | Website

T +31(0)85 0065395

Bedrijfsinformatie

Branche: Beveiligingsbranche & Receptiedienstverlening

  • Vestigingen: 2
  • Aantal medewerkers: 200+
  • Tot de Royaal Group behoren de volgende werkmaatschappijen
Bedrijfsactiviteiten

Soort werkzaamheden & Specialisaties

Royaal Security Services: ISPS haven- en terminalbeveiliging, Objectbeveiliging, Portiersdiensten Mobiele Surveillance en Techniek

Royaal Event Security: Evenementenbeveiliging, Zakelijke bijeenkomsten en Toezichthouders

Royaal Brandwachten Services: Brandwachten en Middelbaar Veiligheidskundige Medewerkers

Royaal Receptie Services: Receptionisten, gastvrouwen en gastheren.

BBZ Verkeersregelaars: Professionele Verkeersregelaars

Bedrijfsmissie
  • Missie:
    Werken voor een veiliger Nederland, zodat iedereen na een dag veilig werken weer gezond naar huis kan maar ook veilig thuis is. Veiligheid daar gaan we samen voor!
  • Filosofie:
    Het in Rotterdam gevestigde Royaal Group is een beveiligingsbedrijf dat van een specifieke visie uitgaat. Centraal in de aanpak staan de ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden van mensen. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn welkom.

 
Bouwen is leuker dan afbreken

We vinden dat je aan je naaste moet denken en oprechte maatschappelijke betrokkenheid moet tonen. Mensen zijn vaak erg gemotiveerd als ze onderdeel zijn van een mooi bouwproces. Elke dag met een doel uit bed stappen Dat maakt ondernemen leuk! Doet u mee?

Royaal Group

Royaal Group
Puntegaalstraat 115