Selecteer een pagina

RvB Groep

Infra, Engineering, Civiel, Bouw

Bij RvB zijn het niet alleen de rekenprogramma’s of machines die tot de juiste oplossing leiden. Wij geloven dat de menselijke creativiteit het verschil maakt. Wie in staat is anders naar een probleem te kijken, komt met verrassende oplossingen. We stimuleren creatieve ontwerpen, op voorwaarde dat ze zorgvuldig onderbouwd worden. Dat is het mooie van RvB, ons team bestaat uit denkers en doeners. Met al meer dan 20 jaar ervaring, bewijzen we in elk infraproject de kracht van onze creativiteit. We zijn uitgegroeid tot een specialist in civiele en bouwkundige werken die met unieke oplossingen komt. Ervaring waar u uw voordeel mee kunt doen.

RvB Groep is specialist in het ontwerpen en realiseren van bedrijfsterreinen, tankparken, parkings, en terminals. Met ons civiel engineeringsbureau maken we een complete ontwerp met kennis vanuit de praktijk.

RvB Engineering

De vraag die we elke dag stellen: kan het anders? Het motto van ons advies en ingenieursbureau: beter één briljante vondst dan stapels papier. Complexe infravraagstukken met voorwaarden en met omgevingsfactoren die elkaar in de weg zitten, wij houden er van. Ze zijn de mensen van RvB Engineering uit het hart gegrepen. Het zijn juist déze vraagstukken waarbij creativiteit het verschil maakt.

Specialismen

Ontwikkeling, ontwerp, vooronderzoeken, vergunningen, budgetten, projectorganisatie, management en oplevering. RvB Engineering is creatief, zeker van de beste oplossing met als basis een transparant proces. Eén die aansluit bij uw specifieke behoeften en diensten. Dát is wat we doen. We adviseren en organiseren civieltechnische en bouwkundige projecten.

RvB Realisatie

Als specialist in de realisatie van projecten, leveren we uw project turnkeyop. We dragen zorg voor de uitvoering en het eventuele onderhoud. Het vermogen pragmatisch naar infravraagstukken te kijken spreekt ondernemende opdrachtgevers aan. De wetenschap dat we een engineeringsbureau in huis hebben, garandeert opdrachtgevers een doordacht ontwerp. En juist de combinatie van die twee maakt de RvB Groep tot een betrouwbare partner.

Grondstabilisatie

Het stabiliseren en verbeteren van bodemmaterialen is een vak apart. Met eigen ontwikkelde producten realiseren we veelzeggende projecten met afzonderlijk specifieke oplossingen. Bij grondstabilisatie zijn de constructieve eigenschappen het uitgangspunt. De vraag is hoe maakt u gebruik van zo veel mogelijk aanwezige materialen? Hoe bewaakt u de grondbalans en hoe beperkt u de CO₂-uitstoot? Onze ervaring leert dat er op deze aspecten veel valt te besparen.

Vloeistofdichte vloeren

We leggen niet alleen traditionele vloeistofdichte vloeren aan, maar ook terreinen met onze vloeistofdichte onderafdichting. Deze volledig gecertificeerde voorziening is onderhoudsvrij. Ook heeft deze een veel langere levensduur dan een vloeistofdichte vloer van asfalt of beton. Door onze onderafdichting heeft u zelfs bij beschadigingen aan de oppervlakte de garantie op een waterdichte vloer.

Zettingsarme constructies

Wilt u funderen op staal en een terreinverharding realiseren op een slappe bodem? Dan zal de kwaliteit van de fundering bepalen of de verharding stand houdt. Dat is een complex vraagstuk dat soms zelfs onoplosbaar lijkt te zijn. Hoe zacht de bodem ook is, de kracht van creativiteit maakt het verschil. RvB Groep heeft verschillende oplossingen ontwikkeld voor de zettingsgevoelige bodem.

Vakkundigheid

RvB Groep heeft verschillende oplossingen ontwikkeld voor de zettingsgevoelige bodem.

Onze speerpunten

Onderhoudsarm

Praktisch ontwerp

Creatieve infra

Gedegen oplossingen

Duurzame materialen

RvB Groep

Nobelstraat 18
3846 CG Harderwijk

E-mail | Website

T +31 (0)88 786 85 00

Bedrijfsinformatie

Branche: Infra
Certificeringen: ISO en VCA

Bedrijfsactiviteiten

Civiel ontwerp, geotechnische vooronderzoeken, vergunningen, budgetten, projectorganisatie, projectmanagement en oplevering.

Soort werkzaamheden: Civiele Techniek, grondstabilisatie, vloeistofdichte vloeren,

Bedrijfsmissie

Missie: Duurzame en innovatieve oplossingen in bouw en infra.