Selecteer een pagina

Ultimo Software Solutions

Live-link your assets and facilities

Als onderhoudsdienst staat u iedere dag voor de uitdaging om te zorgen voor een optimale beschikbaarheid van uw assets. En elke dag opnieuw wordt u geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Hoe houdt u op eenvoudige wijze overzicht en grip op uw onderhoudsmanagement? En bent u nu wel in staat om de veiligheid op de werkvloer op plek 1 te zetten? Heeft u de tools en het heldere inzicht om uw processen verder te optimaliseren? Stellen deze tools u in staat te luisteren naar de signalen van uw assets? En daaraan de juiste acties te verbinden?

In control met Ultimo

Alle touwtjes in handen hebben en houden. En daarbij rekening houden met alle belangrijke aspecten. Dat is wat de maintenance manager doet. Elke dag. Alles onder controle. Uw assets schreeuwen elke dag om aandacht. Die aandacht is essentieel om uw processen soepel te laten verlopen. Problemen oplossen. Storingen ontstoren. Zorgdragen voor goedlopende processen. Dit zal u bekend voorkomen. Hierbij heeft u de juiste tools nodig. En die heeft u bij de hand met Ultimo.

 

See vital signs. Take vital action

Al sinds 1988 is er een centrale rol voor maintenance management weggelegd in onze bedrijfsvoering. Dit heeft geresulteerd in een reeks doordachte softwaremodules. Hiermee kunt u uw processen optimaal vormgeven. Met het complete maintenance management systeem (eam-systeem) heeft u een doordacht softwareplatform in handen. Met hulp van dit softwareplatform krijgt u altijd de juiste informatie boven tafel.

Met het enterprise asset management systeem beheert u al uw assets en de bijbehorende processen. Door registratie van alle gegevens bouwt u aan een rijke basis voor uw hele organisatie. Gegevens over onderhoud, zowel gepland als uitgevoerd. Maar ook alles rondom HSE (Health, Safety & Environment), afspraken met derden, uw gebouwen en installaties. Ze helpen u bij het maken van uw plannen, op de korte én de lange termijn. En geven u cruciale signalen, waar u of uw collega’s direct mee aan de slag kunnen.

Hoe groot uw organisatie ook is, een instrument om de samenwerking te versterken en tegelijk in de nodige informatie te voorzien mag niet ontbreken. Door alle informatie te registreren in het Ultimo CMMS (Computerized Maintenance Management Systeem) houdt uw organisatie wél alle kennis binnenshuis bij het vertrek van waardevolle collega’s. En is het inwerkproces van een nieuwe medewerker makkelijker vorm te geven. Dit geeft u meer armslag. De belangrijke zaken blijven belangrijk. Daarnaast is het voor alle groepen eenvoudig deel te nemen aan het onderhoudsproces. Live-link your assets and facilities.

 

Een veilige werkomgeving dankzij de HSE-suite

Eén van de speerpunten op de agenda van veel organisaties is Safety. Samen met klanten ontwikkelden wij daarom onze hele Safety Suite. Alle voor uw organisatie belangrijke veiligheidsaspecten zijn ondergebracht in een aantal modules. Management of Change (MoC), Werkvergunningen, Lockout Tagout, HSE-incidentenbeheer en Wachtoverdracht. Door deze modules te gebruiken kunt u op een georganiseerde manier de veiligheid binnen uw organisatie naar een volgend level tillen. En dat werkt in het voordeel van u en uw medewerkers. Het grootste voordeel hierbij is dat u onmiddellijk een link heeft met de werkorders en planningen. Want alles hangt met elkaar samen.

Live-link your assets and facilities

Al uw assets vertellen hun verhaal. Maar luistert u hier wel naar?

Highlights

Ultimo Moduleoverzicht

Een overzicht van de beschikbare standaard en optionele modules van Ultimo Maintenance Management.

Mobiel met Ultimo Go

Onderhoud doet u uiteraard niet van achter een bureau. Met de app Ultimo Go heeft u legio mogelijkheden om op locatie uw werkzaamheden te verrichten.

Internet of Things

Nieuwsgierig hoe wij Internet of Things (IoT) concreet maken en uw processen met behulp van IoT nog slimmer maken?

Ultimo Software Solutions bv

Waterweg 3
PC en plaats: 8071RR Nunspeet

E-mail | Website

T +31(0)341 42 37 37

Bedrijfsinformatie

Branche: ICT / Software
Aantal medewerkers: 300
Aantal vestigingen: 5 (Nederland, Duitsland, Engeland en België)
Certificaten: ISO 27001

Bedrijfsactiviteiten

Soort werkzaamheden: verkoop, implementatie en ondersteuning van business software op het gebied van Asset en Facility Management.

Ultimo Software Solutions