Selecteer een pagina

Van Ginkel Groep

 

Van Ginkel is een gecertificeerd en gespecialiseerd bedrijf in het ontwerpen, leveren en onderhouden van installaties op het gebied van brandveiligheid, sprinklerinstallaties en blusgasinstallaties. Techniek en expertisegebieden die een groot verantwoordelijkheidsgevoel vergen en hoge eisen stellen ten aanzien van kwaliteit en dienstverlening van de leverancier die u in de arm neemt.

De wettelijke eisen ten aanzien van het ontwerp, de kwaliteit en het onderhoud van de installaties dwingen bedrijven tot het inschakelen van externe partijen inzake de veiligheid in hun gebouwen, hetgeen de vraag naar een gecertificeerde partner met een gedegen en betrouwbare organisatie des te groter maakt.

Het bedrijf is gevestigd in Vierpolders nabij Brielle, een locatie op slechts een steenworp afstand van het belangrijke petrochemische industriegebied “Rotterdam-Europoort”, de “Maasvlakte” met haar op- en overslagbedrijven en ook het “Rotterdam-Botlek” gebied waar tevens de belangrijke petrochemische industrie van Nederland gevestigd is.

Door onze unieke locatie zijn wij met regelmaat te vinden bij projecten waarbij er gewerkt wordt aan belangrijke veiligheidssystemen voor de complexe petrochemische industriële installaties waaronder bijvoorbeeld de brandbeveiliging en de brandbestrijding. Naast het Rotterdamse havengebied werken wij door heel Nederland en hebben de afgelopen jaren al een diversiteit aan projecten op het gebied van de brandbeveiliging uitgevoerd. Projecten vanaf kleine kantoorpanden, magazijnen en parkeergarages, tot grote en complexe projecten als datacentra, complete winkelcentra en industriële complexen.

Onze aanpak is dat wij voor u het complete pakket kunnen bieden van bestek, plan van aanpak, engineering tot en met het uitvoeren van het installatiewerk, begeleiding, certificering en de oplevering van het project. Na oplevering kunnen wij een compleet en gecertificeerd onderhoud bieden van alle geleverde systemen.

Binnen Van Ginkel zijn er verschillende ‘business units’ actief welke onderling, waar nodig, grondig samenwerken bij projecten en onderhoudscontracten waarbij er meerdere specialisaties samen komen. Hierbij te denken aan een branddetectie systeem met integratie van een sprinkler brandbestrijdingsinstallatie en een sprinklermeld paneel. De beide specialisaties “branddetectie systemen” en “sprinkler systemen” zijn elk ondergebracht in haar eigen business unit elk met haar eigen interne specialisten voor de verschillende werkzaamheden als: projectleiding, project / CAD engineering, calculatie, montage, testen & inbedrijfstelling en aansluitend onze service & onderhoud specialisten.

Vacatures

(Aankomend) Sprinkler Monteur

Project Engineer Brandmeldinstallaties

Monteur Installatiedeskundige Brandmeld-/Ontruimingsalarminstallaties

Van Ginkel Groep

Seggelant-Zuid 12a
3237 ME Vierpolders

E-mail | Website

Postbus 133
3230 AC Brielle
T +31 (0)181 212 100

Bedrijfsinformatie

Branche: Brandbeveiliging

Onderdelen van de Van Ginkel Groep:

  • Sprinklerservices Europoort BV
  • Van Ginkel Concerns BV
  • VG Technisch Beheer en Onderhoud
  • Van Ginkel Marine Service BV
  • VG Kabelwerken BV
  • NF Industrial Fire Pumps BV
Bedrijfsmissie

Van Ginkel heeft als streven om een substantiële bijdrage te leveren aan de houdbaarheid van de wereld waarin we leven. Om dit waar te maken hebben wij een onze ‘’missie & waarden’’ vastgelegd binnen ons bedrijf. Dit voor zowel eigen personeel, onderaannemers en leveranciers.

Gecertificeerd bedrijf

Van Ginkel Groep