Selecteer een pagina

Van Leeuwen Stainless B.V.

Groothandel in rvs buismateriaal

Van Leeuwen Stainless B.V.

Groothandel in rvs buismateriaal

Van Leeuwen Stainless is een toonaangevende leverancier en voorraadhouder van roestvaststalen buizen en buiscomponenten voor toepassingen in Industrie en Energie markten. Als onderdeel van de Van Leeuwen Buizen Groep zijn we een sterke zakenpartner met een solide financiële basis. Wij verrassen onze klanten door het toevoegen van diensten, variërend van specialistische bewerkingen, materiaaltesten en inspecties tot gedetailleerd metallurgisch advies. Met onze roestvaststalen producten bieden we een duurzame oplossing voor toepassingen bij uitdagende omgevingsfactoren.

Van Leeuwen Stainless is onderdeel van de wereldwijd opererende Van Leeuwen Buizen Groep. Van Leeuwen is in 1924 als eenmanszaak in Zwijndrecht begonnen. Sindsdien heeft ons bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Het aantal vestigingen is gegroeid tot momenteel 40 vestigingen in 22 landen. Van Leeuwen biedt behalve een uitgebreid productassortiment een breed scala aan diensten aan. Bij Van Leeuwen Stainless is dat bijvoorbeeld een PMI onderzoek, ultrasoon onderzoek en ruwheidstesten, maar ook bewerkingen als zagen, beitsen, buigen en slijpen.

Onze medewerkers hebben specialistische kennis van logistieke processen, voorraadplanning en projectmanagement. Zij beschikken over kennis en kunde op het gebied van toepassing van onze producten en diensten binnen diverse markten en industrieën.

Onze voornaamste ambitie is om aan de vragen van klanten en markten te kunnen blijven voldoen, zowel nu als in de toekomst. Sinds haar oprichting heeft Van Leeuwen zich steeds meer ontwikkeld van handelsbedrijf tot dienstverlener. Hierbij spitsen wij ons enerzijds toe op specifieke klanten en markten, en anderzijds op grote projecten met partnerships en maatwerk.

De leidende marktposities van Van Leeuwen worden versterkt door:

  • Autonome groei
  • Acquisities
  • Het continu versterken en verbreden van ons productportfolio, onze dienstverlening en onze internationale organisatie

Onze acquisities vinden plaats op het gebied van specialismes die Van Leeuwen nog niet in huis heeft, of geografisch op plaatsen waar we nog niet sterk aanwezig zijn en onze ‘footprint’ willen vergroten.

Bij de Van Leeuwen Buizen Groep werken 1200 werknemers die met hun gedrevenheid, zorg voor kwaliteit en hun specialistische kennis bijdragen aan het succes van onze klanten. Onze manier van werken kenmerkt zich door verbondenheid, innovatief ondernemerschap en klantgerichtheid. Wij hebben een sterke affiniteit met onze Industry en Energy markten, waardoor wij precies weten waar en hoe onze producten en diensten het beste toepasbaar zijn. Bovendien kennen wij de succesfactoren voor de business van onze klanten zeer goed.

Van Leeuwen

De roestvast stalen buisproducten van Van Leeuwen Stainless worden toegepast in diverse marktsegmenten, zoals de petrochemische industrie, tankbouw, de zuivelindustrie, de machine- en apparatenbouw en waterzuiveringsinstallaties.

Highlights

Breed en diep assortiment roestvaststalen buisproducten

Diverse aanvullende diensten

Materiaalkennis en know-how

Van Leeuwen Stainless

Industrieweg 26
4153 BW Beesd

E-mail | Website

T +31 (0)345 68 77 77
F +31 (0)345 68 33 04

Bedrijfsgegevens

Branche: Voorraadhoudende groothandel
Aantal vestigingen: 1
Aantal medewerkers: 50

Is onderdeel van Van Leeuwen Buizen Groep

Bedrijfsactiviteiten

Soort werkzaamheden: inkoop, voorraadhouden en verkoop. Aanvullende services zoals materiaalbewerkingen, keuringen, inspecties, merken en verpakken.

Specialisaties: diepgaande kennis van materialen, kwaliteiten en toepassingen

Certificeringen: ISO 9001: 2015

Van Leeuwen Stainless