Selecteer een pagina

Witzenmann Benelux

Witzenmann Benelux maakt deel uit van de wereldwijde Witzenmann-groep, specialist om trillingen te dempen en bewegingen in leidingen te absorberen.  Ons productgamma omvat metaalslangen voor de meest diverse toepassingen, gebruiksklaar op lengte uitgevoerd met de juiste aansluitingen van flens tot schroefnippel of lasverbinding.  Voor toepassingen in installatie- en leidingbouw bieden wij compensatoren, metaalbalgen, veerhangers en buisklemmen aan.   Daarnaast produceren wij zelf gebogen, gelaste en vervormde buizen voor diverse toepassingen.  Dit alles maakt van Witzenmann Benelux de specialist voor flexibele elementen en starre buisverbindingen in de algemene industrie, chemie, machinebouw, technische gebouwenuitrusting, automobielsector … kortom in alle sectoren!

“Managing flexibility” is het motto van de Witzenmann-groep. Het bedrijf werd in 1854 opgericht als sieradenfabriek. In 1885 legde Heinrich Witzenmann met de uitvinding van de metaalslang de basis voor de metaalslang- en compensatorindustrie.

Intussenis de Witzenmann-groep een van de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van flexibele, metalen elementen zoals metaalslangen, compensatoren, metaalbalgen en voertuigonderdelen.

Met ’s werelds meest uitgebreide productgamma in de branche biedt Witzenmann probleemoplossingen voor het dempen van trillingen, het absorberen van uitzetting in leidingen, flexibele montage en het transporteren van media. Als ontwikkelingspartner van klanten in de automobielindustrie, de industrie, de HVAC en andere markten tot en met de lucht- en ruimtevaart beschikt Witzenmann over een eigen bouwatelier voor machines, werktuigen en modellen, en ook over een uitgebreid test- en controleaanbod.

Een essentiële factor in de samenwerking met de klant is het technische advies door onze lokale handels- en toepassingsingenieurs of door het competentiecentrum in ons hoofdkantoor in Pforzheim (Duitsland). Hier werkt een team ervaren en creatieve ingenieurs aan de ontwikkeling van producten, methodes en nieuwe toepassingen.

Als internationale bedrijvengroep met 24 ondernemingen in Europa, de Verenigde Staten en Azië staat Witzenmann voor hoge kwaliteit op de belangrijkste markten – wereldwijd.

Witzenmann Benelux is uw contactpersoon voor België, Nederland en Luxemburg. Onze vestiging in Oelegem (België) staat met haar 200 medewerkers voor u klaar!

Het beste uit twee metaalbranches:

Het beste uit twee metaalbranches:

  1. Flexibele verbindingen zoals metaalslangen, compensatoren, metaalbalgen, veerhangers en steunen,en
  2. Starre, gebogen, gelaste en vervormde leidingen.

Witzenmann Benelux te Oelegem (België) staat met haar 200 medewerkers voor u klaar!

Onze waarden

Teamwerk

Veiligheid & Kwaliteit

Verantwoordelijkheid & Discipline

Resultaatgericht

Milieubewust

Witzenmann

Ter Stratenweg 13
2520 Oelegem-Ranst
RPR Antwerpen

E-mail | Website

T +32 (0)3 470 11 20

Witzenmann

Ter Stratenweg 13
2520 Oelegem-Ranst
RPR Antwerpen